Werkwijze

Kennismaking

Als je overweegt om te beginnen met coaching, plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek leren we elkaar een beetje kennen, gaan we kort in op wat je wilt bereiken en kijken we of er een klik is. Als nog niet helemaal duidelijk is wat je wilt bereiken, onderzoeken we dat tijdens de eventuele vervolgsessies samen.

Vervolgsessies

Als je beslist om verder te gaan met de coaching, gaan we samen werken aan het doel. De antwoorden op je vragen komen uit jezelf; je krijgt inzicht in je denkwijze, patronen en overtuigingen. Als coach luister ik en stel veel vragen. Ik ga respectvol en integer met jou en jouw verhaal om. Ik zet interventies in waar dat past en maak hierbij gebruik van verschillende technieken. Coachsessies doe ik graag buiten. Al wandelend in de natuur of stad, of rustig zittend op een mooie plek. Buiten zijn geeft (adem)ruimte en helpt daarmee de weg te vinden. Ik wandel zo een stukje met je mee op jouw pad.

Het traject

De sessies zijn meestal om de week, gemiddeld bestaat een traject uit 5 of 6 sessies. 

 

Het kan zijn dat je denkt; “Waar moet ik de tijd vandaan halen om naar een coach te gaan? Ik heb mijn werk, gezin, sport, sociale leven….”

Het is ook mogelijk om ’s avonds of in het weekend af te spreken, tijdens de kennismaking bespreken we de mogelijkheden.