20200809_121158-1-1-scaled.jpg

Personal coaching

Korte uitleg personal coaching

Ik loop tegen grenzen aan

Iemand kan behoefte aan hulp van een coach hebben, als hij of zij tegen grenzen aanloopt, meer rust wil ervaren of steeds in dezelfde valkuil stapt. Met coaching kunnen we onderzoeken waarom je bent vastgelopen en waar je naartoe wilt.

Waar kan ik jou als coach bij helpen?

- Je wilt je zelfvertrouwen vergroten en steviger in je schoenen staan. - Je wilt meer leren loslaten en accepteren. - Je wilt assertiever worden. - Je wilt jouw grenzen beter aan kunnen geven. - Je moet veel van jezelf en wilt dat niet meer. - Je bent vooral bezig met wat de ander wil. - Je voelt je niet gezien en gewaardeerd. - ...

Sessies

In een aantal sessies gaan we aan de slag om de verandering in te zetten, belemmerende patronen te doorbreken en van onbewust handelen naar bewuste keuzes te gaan.

Deel je verhaal!

Soms heb je alleen maar behoefte aan een luisterend oor, iemand die er volledig voor jou is. Geen oordeel en geen goedbedoelde adviezen.
Jouw verhaal doet ertoe!
Heb jij een zetje in de juiste richting nodig, maar geen behoefte aan een heel coachtraject? Spreekt het je aan om af en toe een uurtje te wandelen (of ergens rustig te zitten), jouw verhaal te delen, stoom af te blazen en nieuwe inzichten te krijgen?
Neem dan contact op!