Tarieven

Kennismaking: gratis en vrijblijvend

Uurtarief particulier: € 95 

Uurtarief werkgever: € 125

Deel jouw verhaal: losse (wandel)sessies €35

Tarieven zijn incl. BTW

Evt. kosten voor huur van een ruimte en reiskosten zijn exclusief

BTW-id: NL004680591B11

KvK-nummer: 88998045

Waarom kiezen voor C-yourcoach?

Anderen zeggen over mij dat ik rust uitstraal, goed kan luisteren en de juiste vragen stel. Ik ben sterk in het inspelen op jouw behoefte en pas de coaching daarop aan. Daarnaast ben ik eerlijk en durf te confronteren waar nodig. Door de sessies buiten te doen, creëer ik ruimte. Het wandelen brengt je letterlijk in beweging en helpt je je doel te bereiken. Je kunt je verhaal bij mij kwijt, ik luister en oordeel niet. Letterlijk staan we af en toe stil en kijken naar de route die je gegaan bent en de weg die voor je ligt. Ik wandel samen met jou een stukje mee op je pad en geef je het zetje in de goede richting.

Ik heb mijn coachopleiding gevolgd bij School voor Coaching en mag mij een gediplomeerd coach noemen.

Je kunt de coaching volgen waar en wanneer jij wilt, samen werken we aan jouw doel!  

Gediplomeerd coach

Wat anderen over mij zeggen

Met Claudia naast je als coach heb je iemand die jou aan het werk zet door je de spiegel voor te houden. Ze komt snel tot de kern en laat je daardoor in actie komen. Claudia is direct op de inhoud, maar met alle geduld voor ontwikkeling op het tempo dat bij jou past…door haar rust en mildheid voel je je gehoord en gezien!
Bianca
Claudia is een geweldige coach, ze geeft je een warm en welkom gevoel waardoor je je snel op je gemak voelt. Zo creëert ze veiligheid en helpt je in je onderzoek naar onderliggende patronen en oorzaken. Ze voelt met je mee en helpt je om bij je gevoel te komen en te benoemen wat er in de onderstroom zit. Met humor, gevoel en heel veel warmte helpt ze je om je doel te bereiken.
Leonie